Erfaren Fotograf nær Holbæk på Sjælland  

Velkommen til din lokale fotograf ved Holbæk & Ringsted på Sjælland. Jeg er klar til at hjælpe dig med professionel fotografering inden for alle former for fotografi.

Om din fotograf

Mit navn er Henrik Berg, og jeg er en erfaren fotograf med speciale i børnefotografering. Jeg kan hjælpe jer med alle former for fotografering, så i kan få et kreativt og professionelt resultat med jeres næste billeder. 

Jeg har sans for detaljerne, og når jeg arbejder, sørger jeg altid for at skabe en god kontakt med de fotograferede, så vi sammen kan få et professionelt og godt resultat. Jeg kan desuden komme ud med kort varsel til jeres opgaver.  

Kvalitetsfotograf

Jeg har mange års erfaring som fotograf, og jeg kan hjælpe jer med enhver form for fotografi.
Jeg er specielt god som børnefotograf, så jeg tager ofte kvalitetsbilleder til skolefoto og børnehavefoto. Vil i have et alternativt luftfoto af høj kvalitet, har jeg også erfaring med dronefotografering. 

Det kan også være, at i er interesseret i at forbedre jeres markedsføring med reklamefoto og produktfoto, eller at i måske vil have en kvalitetsvideo.

Uanset hvilken form for fotografi i er interesserede i, så kan i altid kontakte mig for at få mere information om mit arbejde som fotograf eller for at få et uforpligtende tilbud. I kan nå mig på tlf.: 59 46 08 01 eller på mail: hbfoto@hbtotal.dk.

Til forside
HB Foto giver rabat til Børnehaver, Vuggestuer, Dagplejer osv.
 

HB Total - Ny Hagenstedvej 13 - 4532 Gislinge - CVR: 13240272 - Telefon: 59 46 08 01 - E-mail: hbfoto@hbtotal.dk