Børnehavefotograf - Speciale i børnehavefoto

Mangler i en erfaren og kompetent børnehavefotograf til at tage det perfekte billede i jeres børnehave? Ved HB Foto får du en specialist i børnefotografi, der har mange års erfaring som børnehavefotograf og forstår præcis, hvad det er der skal til for at få et godt billede af børnene.

Professionel børnehavefotograf

Som børnehavefotograf er det specielt vigtigt, at man forstår at skabe tryghed for børnene. Gennem mine mange års erfaring som børnehavefotograf har jeg lært mig, hvordan man får børnene til at føle sig godt tilpas, så jeg kan få det helt perfekte billede. 

Jeg har sans for detaljerne og går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom jeg tilbyder en pris, der er under det normale. 

Med min erfaring og kompetence på området er jeg opmærksom på, at det er vigtigt, at fotograferingen ikke tager for lang tid før børnene. Derfor sørger jeg for et hurtigt og godt resultat, der gør oplevelsen behagelig og let for både børnene og for personalet. 

Selv med kort varsel kører jeg gerne ud og hjælper jer med at få taget et professionelt billede i jeres børnehave. Jeg arbejder ud fra Holbæk ved Ringsted, men jeg fotografer overalt på Sjælland.

For at få mere information om børnehavefotografering eller for at få et uforpligtende tilbud kan i kontakte mig på tlf.: 59 46 08 01 eller på mail: hbfoto@hbtotal.dk.

Rabatter

- Fra 1 Januar til 28 Februar giver vi 25 % rabat på fotografering og 50 % på efterbestillinger.
- Fra 1 Marts til 31 Marts giver vi 20 % rabat på fotografering og 50 % på efterbestillinger.

- Fra 1 April til 31 Juli giver vi 15 % rabat på fotografering og 50 % på efterbestillinger.

Til forside
HB Foto giver rabat til Børnehaver, Vuggestuer, Dagplejer osv.
 

HB Total - Ny Hagenstedvej 13 - 4532 Gislinge - CVR: 13240272 - Telefon: 59 46 08 01 - E-mail: hbfoto@hbtotal.dk