Skolefotograf - Børnefotografering og skolefoto

Som skolefotograf sørger HB Foto for at levere et kvalitetsbevidst resultat, hvor eleverne vil gå hjem med en god og positiv oplevelse og et mindeværdigt foto af den højeste kvalitet. 

Din foretrukne skolefotograf

Med en god sans for detaljerne og en høj teknisk kundskab bestræber jeg mig på at være din foretrukne skolefotograf i Holbæk  og på resten af Sjælland. 

Jeg har mange års erfaring med skolefotografi, og mit speciale er børnefotografering. For at få et godt skolefoto handler det nemlig om, at din skolefotograf formår at skabe de helt rette rammer både for børnene og for personalet. Med mine mange års erfaring ved jeg præcis, hvad det er, der skal til for at få et godt billede og en glad dag for børnene.

God kvalitet til en fornuftig pris

Mine priser er yderst konkurrencedygtige, og selvom prisen er lav, får i naturligvis et professionelt og kvalitetsbevidst foto. 
Jeg kører gerne ud til forskellige opgaver selv med kort varsel. Næste gang i behøver en dygtig skolefotograf til gode priser, kan i kontakte mig på tlf.: 59 46 08 01 eller på mail: hbfoto@hbtotal.dk.

I er naturligvis også velkomne til at kontakte mig, hvis i gerne vil have mere information om skolefotografering, eller hvis i er interesserede i andre former for fotografering. 

Rabatter

- Fra 1 Januar til 28 Februar giver vi 25 % rabat på fotografering og 50 % på efterbestillinger.
- Fra 1 Marts til 31 Marts giver vi 20 % rabat på fotografering og 50 % på efterbestillinger.

- Fra 1 April til 31 Juli giver vi 15 % rabat på fotografering og 50 % på efterbestillinger.

 

Til forside
HB Foto giver rabat til Børnehaver, Vuggestuer, Dagplejer osv.
 

HB Total - Ny Hagenstedvej 13 - 4532 Gislinge - CVR: 13240272 - Telefon: 59 46 08 01 - E-mail: hbfoto@hbtotal.dk