Spil Shuffleboard i Ny Hagested

Book bord på 40409304 pris 110 kr. pr time.

 

Hvad er Shuffleboard

Et nyt spil har ramt Ny Hagested Læs her om shuffleboard.
En ny trend er ved at ramme Ny Hagested - de såkaldte shuffleboards. Hvad er det nu er for noget.

»Shuffleboard sammenlignes bedst med bordcurling - uden kost. Der er en meget høj spillekvalitet og lækker fornemmelse, når man skyder sin sten på ca. 400 gram af sted«.

...

»Det gælder om at placere sin puck nærmest baglinjen for at vinde en runde. Man kan grundet boardets unikke konkavitet skyde uden om modstandernes garder med bananskud eller såkaldte slangeskud. Dog skal man passe på, at man ikke skyder sin puck i graven, som er hele vejen rundt spillepladen. Man bliver bedre og bedre, og lidt efter lidt lærer man også taktikken«.

Hvor stiftede jeg selv bekendskab med det?
»Jeg prøvede det selv allerførste gang i USA og blev hooked efter første skud. Jeg tænkte, at det her skal vi da have til Danmark. Det har været en hård start, da de fleste ikke kender til shuffleboard. Altså de store “Rolls Royce” modeller på 18 fod. Shuffleboard har så mange facetter og er ikke så mandsdomineret. Spillets popularitet bunder i, at alle kan være med, uanset alder, køn og udgangspunkt - ingen udelukkes. Uanset om man er ude med vennerne/veninderne og ønsker god underholdning. F.eks. med firmaet på bytur/teambuilding, familieaften med ungerne, seniorgruppens ugentlige aktivitet, date- eller kæresteparret som skal hygge sig sammen - alle kan være med. En undersøgelse viser at 9,4 ud af 10, som har prøvet shuffleboard en gang, gerne vil spille igen, og det overrasker mig ikke«.

Til forside
HB Foto giver rabat til Børnehaver, Vuggestuer, Dagplejer osv.
 

HB Total - Ny Hagenstedvej 13 - 4532 Gislinge - CVR: 13240272 - Telefon: 59 46 08 01 - E-mail: hbfoto@hbtotal.dk