Kundeudtalelser​

"​Har lige hentet billeder af mine børn. De er bare så gode og så er det sjovt at se ham fotograferer. Mine børn elsker det "

- Dorte

"Vi var ude og spille shuffelboard i Vettebar,det er bare et flot sted i 50 s stil. Jeg så nogle af de Kunstbilleder han laver da der var en del i baren, jeg fik efterfølgende selv lavet et af mine 2 piger, det blev et super billede på lærred og sikke en oplevelse at være med til at skabe det. Mine piger snakker stadigvæk om det."  

- Tanja Mikkelsen

"Vi har fået lavet familiebilleder hos HBfoto det var en fed oplevelse. Han viste os hans shuffelboard. Efterfølgende har jeg og 8 andre tøser været der ude og spille shuffelboard, sikken en dag fantastisk sjovt, så vi kommer igen."

- Anja Johansen

"Vi booket HBfoto til at tage nogle konfirmationsbilleder af vores søn.
HB foto hentet ham i en rød Corvette og tog ham med ud i naturen for at tage billeder af ham.
1 time senere blev vores søn sat af ved festen. Vores søn snakket hele aften om køreturen samt hvor sjovt det var at blive fotograferet.
Vi har nu hentet billeder som er kanon gode og prisen bliver ikke billiger."

- Heidi Hansen

"Mig og en kammerat booket 1 time Shuffleboard. Det var rigtigt sjovt, så vi tog lige en time mere og sikke nogle flotte og spændende lokaler i ægte 50,s stil. Vi snakket om at det kunne være sjovt at være 10 til 20 venner der en fredag eller lørdag aften, stedet egner sig nemlig til lidt fest."

- Kenneth Nielsen

"Helt klart min anbefaling. Det bliver ikke bedre og sjover."

- Ida

"Anbefaler gerne HB foto. Sjovt, godt, hurtigt. Billigt. Vi kommer igen."

-Vibeke

"Har fået lavet portrætter af mine 3 piger og kan kun sige en kanon fotograf helt igennem. Pigerne griner stadigvæk over ham."

- Connie Andersen

"Vi fik HB foto til at køre til Nykøbing Sj. For at tage et familiebillede og det kostet ikke ekstra.
Hvis det skal være sjovt er HB den rette, vores familie snakker og griner stadigvæk over den fotografering. Billedet er super flot."

- Birgit Rasmussen

​"Jeg kan kun sige fantastisk fantastisk."

- Solveig Hansen

"Så er det allerede en ugen siden at vores smukke Camilla blev konfirmeret. Vi havde en fantastisk dag. Vi vil gerne takke Heidi Schnabel Thorsø for et fantastisk arbejde med kjolen så den sad helt perfekt . En tak til Lærkereden for lækker mad og god service.
Også tak til HB Foto som hentede Camilla i sin røde Corvette ved kirke og kørte Odsherred tyndt med brækket skulder og ventede tålmodigt på at bedste-veninden dukkede op til et par fælles fotos. Vi glæder os så meget til at se resultatet af billederne.
Tak til alle gæster og til alle som sendte Camilla og os en lykønskning. De er læst hver og en - og varmer alle sammen."

-  Marianne Christiansen

"Vi fik HB foto til at køre til Nykøbing Sj. For at tage et familiebillede og det kostet ikke ekstra.
Hvis det skal være sjovt er HB den rette, vores familie snakker og griner stadigvæk over den fotografering. Billedet er super flot."

- Birgit Rasmussen

"Vi skulle have lavet et familiebillede med 11 personer. De 2 af børnene var umulige hele vejen til fotografen og vi var ved at droppe det. Da vi kom ind var de stadigvæk umulige, Henrik snakket med dem og det var rigtigt sjovt. 5 minutter efter var de helt forvandlet, billedet blev super godt. Kan kun anbefale ham."

- Majbritt Andersen

"Vi fik anbefalet HB foto til et familiebillede med 15 personer på. Det var en fantastisk oplevelse som vores børn stadigvæk snakker om."

- Helene Mortensen

"Vi fik anbefalet HB foto til et familiebillede. Vi beslutte os for et anderledes kunstbillede med os på. Det var en spændende oplevelse, hvor vi var med hele vejen igennem. Da billedet var færdig, forslog fotografern billedet i 70x100 printet direkte i glas. Vi var meget i tvivl om størrelse

Så han kørte en plakat ud i fuld størrelse som vi fik med hjem. Det var perfekt i vores stue. Efterfølgende fik vi det i glas, billedet blev super flot. Rigtig god service. Selv om glasbilledet er meget dyrere end lærred og det var som kunstfoto som også er meget dyrere end hans alm. portrætfoto, kan jeg kun sige prisen var ikke højere end det vi plejer at give hos vores gammel fotograf og der fik vi bare et alm. 30x40 billede. HB foto er vores fotograf fremovere."

- Kevin