Reklamefotograf tilbyder fotografering og billedbehandling

​Har du behov for en dygtig reklamefotograf? Jeg er professionel reklamefotograf og erhvervsfotograf, og jeg laver alle former for reklamefotografering for private og erhverv. Derudover tilbyder jeg fritlægning af billeder. Jeg holder til i Gislinge, men har også kunder i Holbæk, Roskilde og resten af Sjælland.

Stor erfaring som reklamefotograf og erhvervsfotograf

Jeg har som reklamefotograf og erhvervsfotograf stor ekspertise med fotografering af blandt andet produkter, modeller og lokationer. Samtidig har jeg erfaring med digital billedbehandling, herunder fritlægning.

Når du vælger mig som reklamefotograf, er du garanteret et flot resultat af en høj kvalitet. Jeg har mange års erfaring med mange former for fotografering. Derfor ved jeg, hvordan jeg skal lave det perfekte reklamefoto. Dertil kommer, at jeg naturligvis har fornuftige priser.

​Mit speciale er børnefotografering, og derfor klarer jeg nemt billeder med børn. Jeg har i det hele taget sang for detaljerne og situationen

Kontakt mig for at høre mere om mine ydelser

Jeg tager gerne en snak om, hvad jeg tilbyder som reklamefotograf, og jeg kommer også gerne med forslag til opstilling, lokation og kulisse med videre. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud på reklamefotografering og billedbehandling.

Du kan ringe til mig på telefon 59 46 08 01 for at aftale videre. Eller du kan skrive til mig på e-mail hbfoto@hbtotal.dk.